De Peugeot 3008 nu ook als Plug-in Hybrid

Body

De Peugeot 3008 was al te bestellen als mild-hybride en volledig elektrische E-3008. Daar komt nu de plug-in hybrideversie bij. De nieuwe Peugeot 3008 Plug-in Hybrid 195 e-DCS7 is een goed alternatief voor wie de volledig elektrische Peugeot E-3008 nog een stap te ver vindt. Met een accu van bijna twee keer zo groot als bij de andere plug-in hybridemodellen van Peugeot, kan de 3008 een afstand tot 80 kilometer volledig elektrisch rijden (WLTP). Hij is er al vanaf € 46.390.

Allure en GT

De Peugeot 3008 komt er in twee uitrustingsniveaus: de Allure en GT. Beide voorzien van onder andere metallic lak, 19" lichtmetalen velgen, keyless entry, een achteruitrijcamera en bekleding in stof/kunstleder. Ook zijn er drie optiepakketten beschikbaar met bijvoorbeeld geventileerde stoelen en stoelverwarming achterin. Ook de nieuwste rijhulpsystemen zijn optioneel beschikbaar. De GT-uitrusting beschikt standaard over de nieuwste Peugeot Pixel LED-technologie.

Uniek design met indrukwekkend interieur

Het interieur van de nieuwe 3008 is voorzien van de vernieuwde Peugeot Panoramic i-cockpit en talrijke innovatieve systemen die zorgen voor een gevoel van veiligheid en comfort tijdens het rijden. De auto biedt USB-aansluitingen, draadloos laden en een infotainmentsysteem met spraakherkenning, samen met tal van andere features. Bovendien zit de 3008 vol veiligheidssystemen, zoals semi-automatisch wisselen van rijbaan, waarschuwing voor kruisend verkeer en dodehoekdetectie. Het unieke design van de Peugeot 3008 Plug-in Hybrid kenmerkt zich door prachtige LED-koplampen die lijken op slagtanden, evenals een randloze grille. Aan de achterkant springt het "3-klauw"-lichtsignatuur direct in het oog. Met een bagageruimte van 520 liter onder de hoedenplank en voldoende ruimte voor vijf passagiers, is deze auto ideaal voor gezinnen en avontuurlijke rijders.  

Nu te bestellen bij Autocentrum Van Vliet

De Peugeot 3008 Plug-in Hybrid heeft een krachtige aandrijflijn met een gecombineerd vermogen van 195 pk. Het aandrijfsysteem wordt gevormd door een benzinemotor van 150 pk en een elektromotor van 125 pk, gekoppeld aan een geëlektrificeerde 7-traps automaat met dubbele koppeling. Vanuit stilstand bereikt de Peugeot 3008 met deze aandrijflijn in 7,8 seconden een snelheid van 100 kilometer per uur. De topsnelheid van de 3008 is 220 kilometer per uur. De Plug-in Hybrid is nu te bestellen bij Autocentrum Van Vliet.

Nieuws

Image
Nieuwe Kia EV6 bij Autocentrum Van Vliet

De vernieuwde Kia EV6: nu in onze showroom

Stijlvoller, efficiënter, comfortabeler en veiliger dan ooit. En met zijn nieuwe batterijen heeft de vernieuwde Kia EV6 ook nog eens een groter bereik van maximaal 582 kilometer.
Image
Kia bedrijfswagens

Kia bedrijfswagens in aantocht!

Conceptversies van de nieuwe generatie elektrische bedrijfswagens staan momenteel op IAA Hannover. Bijzonder is dat deze Kia bedrijfswagens 7 jaar/150.000 kilometer garantie bieden. Maar hoe zit het met de technische specificaties?
Image
Kia EV3 in Woerden

Bekijk de gloednieuwe Kia EV3 in Woerden!

Op 18 en 19 september staat de Kia EV3 in onze showroom in Woerden. Grijp deze unieke extra kans om de EV3 te bewonderen. Schrijf je in en kom langs!