Alles wat je 'moet' weten over de vernieuwde Opel Mokka

Body

Als vertrouwde Opel-dealer hebben wij de Opel Mokka altijd een prachtige auto gevonden. Maar blijkbaar kon hij nog beter! Opel heeft de Mokka – de compacte SUV met een gedurfd en puur design – vernieuwd om de auto nog aantrekkelijker te maken. Je kunt nog steeds kiezen tussen benzine, hybride of volledig elektrisch. En het mooiste van alles? Met deze opfrisbeurt is de Opel Mokka in prijs verlaagd!

Opgefrist design

Als je niet gelijk het verschil ziet, nemen wij je dat niet kwalijk. In tegenstelling tot de meeste facelifts, is de Mokka namelijk eerder "subtiel aangescherpt". Een model dat zó goed wordt ontvangen, moet je ook niet te veel willen veranderen. De vernieuwde Opel Mokka heeft in ieder geval een nieuwe voorbumper, led-dagrijverlichting, aerodynamische wielen (Mokka Electric), zwarte accenten en details en een chroomvrije afwerking. 

Het interieur van de Mokka valt direct op door het nieuwe, sportieve stuurwiel met afgeplatte boven- en onderzijde. Ook bevat het interieur duurzame en gerecyclede materialen. De meeste bedieningsfuncties zijn te vinden in de centrale 10-inch kleurentouchscreen, dat zorgt voor een minimalistisch en fris design. De hoogwaardige uitstraling is te danken aan de nieuwe Opel Grandland, die als inspiratiebron heeft gediend voor de vernieuwde Mokka.

Twee uitvoeringen, drie aandrijflijnen

De nieuwe Mokka is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: Edition en GS. Daarnaast kun je kiezen uit de benzineversie (Mokka), de Mokka Hybrid en de volledig elektrische Mokka Electric. Die laatste heeft een rijbereik van maximaal 403 kilometer. De benzineversie is rijklaar vanaf € 30.999. Kies je voor hybride, dan rij je weg vanaf € 32.999. De Mokka Electric is te bestellen vanaf € 35.999. De vernieuwde Mokka staat nog niet in onze showroom, maar bestellen kan per direct!

Nieuws

Image
Kia EV9 First Edition bij Autocentrum Van Vliet

Dit is de nieuwe Kia EV9 'First Edition'

De rijk uitgeruste First Edition is nu te bestellen bij Autocentrum Van Vliet. En de prijs? Die zal je verrassen!
Image
Nieuwe Opel Mokka

Alles wat je 'moet' weten over de vernieuwde Opel Mokka

Met een opgefrist ontwerp en geavanceerde technologie is deze compacte SUV nu nog aantrekkelijker! Ga je voor benzine, hybride of volledig elektrisch?
Image
Kia Pitstop Dag!

Kia Pitstop Dag!

Zaterdag 9 november is het weer zover: de Kia Pitstop Dag! Op deze dag wordt jouw Kia gratis gecheckt op belangrijke punten en ontvang je een uniek Kia cadeautje. Schrijf je snel in!