Video: nieuwe Kia Picanto GT-Line

Body

De nieuwe Kia Picanto (2024) is nu te bestellen bij Autocentrum Van Vliet. Je rijdt deze populaire hatchback al vanaf € 18.995. In Nederland behoort hij al vele jaren tot de top in zijn segment. Maar wat maakt de Kia Picanto nou zo'n fijne auto? Onze collega Matthias ging op pad met de Picanto GT-Line.

Compleet vernieuwd uiterlijk

Geïnspireerd op Kia's 'Opposites United' designtaal, straalt de nieuwe Kia Picanto een gedurfd en modern design uit. Herkenbaar aan het gewijzigde bumperontwerp, de kenmerkende 'tiger nose' en het scherpere design van de voorschermen en motorkap. De GT-Line beschikt over fraaie led-verlichting aan de voorkant en side skirts die van de voor- tot achterdeur lopen. Daarnaast beschikt de GT-Line over 16-inch diamantgeslepen velgen. Ook de achterkant van de Picanto is flink veranderd. Deze beschikt nu over dagrijverlichting die net als aan de voorkant, volledig doorloopt over de breedte van de auto. Bovendien heeft de GT-Line een stoere diffuser om de auto een nog sportiever uiterlijk te geven. De Kia Picanto is beschikbaar in negen carrosseriekleuren, onze voorkeur ging uit naar de kleur Adventurous Green.

Een interieur met alles dat je nodig hebt

De vernieuwde Picanto is aan de binnenkant voorzien van duurzame materialen, een digitaal instrumentenpaneel en 8-inch touchscreen met navigatie en bluetooth, waarmee je tegelijkertijd twee mobiele apparaten kunt koppelen. Het multimediasysteem van de Kia Picanto is standaard uitgerust met Apple Carplay / Android Auto. Verder biedt de Picanto via Kia Connect, toegang tot een uitgebreid aanbod aan diensten, zoals live verkeersinformatie, weersverwachtingen en een overzicht van beschikbare parkeerplaatsen. De GT-Line heeft een uniek stuurwiel ten opzichte van andere uitvoeringen en ook beschikt deze uitvoering over stoere zwarte bekleding. Hij is nóg rijker uitgerust dan de andere uitvoeringen en biedt bijvoorbeeld dodehoekassistentie en een schuif/kantel zonnedak. 

Vier uitvoeringen

Naast de meest luxe GT-Line, zijn er nog drie uitvoeringen waar je uit kunt kiezen. Het basismodel, de Picanto DynamicLine, is standaard al voorzien van onder andere airconditioning, navigatie, Kia Connect en Live services, parkeersensoren achter en een achteruitrijcamera. Ook is hij uitgerust met de autonome rijstrookvolgassistentie en de autonome noodremassistentie met voetganger- en fietserdetectie. De DynamicPlusLine vult de al rijke standaarduitrusting aan met full led-koplampen, met led-richtingaanwijzers, privacy glass, lichtmetalen velgen, een USB-C aansluiting achter en elektrisch inklapbare buitenspiegels met led-richtingaanwijzers. De nieuwe ExecutiveLine biedt daarbovenop luxe features zoals verwarmde voorstoelen, stuurwielverwarming, climate control, een smart key met start/stopknop en een draadloos oplaadstation voor smartphones.

Bekijk onze video over de Kia Picanto GT-Line

Onze collega Matthias vertelt je meer over het exterieur, interieur en de specificaties van deze compacte hatchback. Bekijk de video hieronder:

Kia Picanto GT-Line 2024 review

Nu in de showroom bij Autocentrum Van Vliet

Kia heeft ons met de Picanto GT-Line wederom overtuigd door looks en functionaliteit te combineren tot de ultieme stadsauto. Kun jij niet wachten om in de nieuwe Kia Picanto te rijden? Dan hebben wij goed nieuws! Deze leuke auto staat nu in onze showroom in Woerden, Waddinxveen en Alphen aan den Rijn. Boek nu een proefrit of vraag een offerte aan. Zien we je snel?

Nieuws

Image
Nieuwe Kia EV6 bij Autocentrum Van Vliet

De vernieuwde Kia EV6: nu in onze showroom

Stijlvoller, efficiënter, comfortabeler en veiliger dan ooit. En met zijn nieuwe batterijen heeft de vernieuwde Kia EV6 ook nog eens een groter bereik van maximaal 582 kilometer.
Image
Kia bedrijfswagens

Kia bedrijfswagens in aantocht!

Conceptversies van de nieuwe generatie elektrische bedrijfswagens staan momenteel op IAA Hannover. Bijzonder is dat deze Kia bedrijfswagens 7 jaar/150.000 kilometer garantie bieden. Maar hoe zit het met de technische specificaties?
Image
Kia EV3 in Woerden

Bekijk de gloednieuwe Kia EV3 in Woerden!

Op 18 en 19 september staat de Kia EV3 in onze showroom in Woerden. Grijp deze unieke extra kans om de EV3 te bewonderen. Schrijf je in en kom langs!