De nieuwe Kia Sorento Plug-in Hybrid is nu te bestellen

Body

Rijd jij binnenkort weg in de vernieuwde Kia Sorento? Deze 7-zits SUV is met zijn duurzame interieurmaterialen en plug-in hybride aandrijflijn, een mooie keuze. Binnenkort in de showroom bij Autocentrum Van Vliet en nu te bestellen vanaf € 56.195.

Drie uitvoeringen

De vernieuwde Sorento Plug-in Hybrid is te bestellen in drie verschillende uitvoeringen, allemaal als Plug-in Hybrid. Standaard is de auto een zestrapsautomaat met vierwielaandrijving. De Sorento heeft een gecombineerd vermogen van 252 pk en een verwachte actieradius van 55 kilometer. 

De meest luxe uitvoering van de Kia Sorento is de ExecutiveLine. Deze maakt indruk met onder meer de vingerafdrukherkenning, stoelventilatie, een 360-graden camera, een head-up display, een dodehoekcamera en een intelligente parkeerassistentie. Ook zijn de zitplaatsen afgewerkt met lederen bekleding en is deze uitvoering te bestellen als 6-zitter. Hiermee ruil je de achterbank in voor twee luxere stoelen.

De DynamicPlusLine valt op met zijn elektrisch verstelbare voorstoelen, een elektrisch bedienbare achterklep met auto-close functie, een Premium Sound System, het ‘curved’ instrumentendisplay en een elektrisch bedienbaar panoramadak. Ook de DynamicPlusLine is afgewerkt met lederen bekleding.

De standaarduitvoering, of wel de DynamicLine is ook behoorlijk rijk uitgerust. Deze uitvoering bevat onder meer adaptive cruise control met navigatieondersteuning, snelwegassistentie, elektrisch verstelbare, verwarmbare en inklapbare buitenspiegels, stoelverwarming, stuurwielverwarming en parkeersensoren. De DynamicLine is van binnen afgewerkt met stof en lederlook in de kleuren Sage Green en Grey.

Indrukwekkend design

Net als de vernieuwde Kia Picanto, maakt ook de Kia Sorento gebruik van het ‘Opposites United’ design. Opvallend zijn de sportievere voorkant van de auto en de nieuw ontworpen radiatorgrille met 3D maaspatroon. Het nieuwe design maakt het verschil met de accenten in de bumper, een brede skid plate en een verticaal luchtinlaatprofiel. Ook de vernieuwde spatborden en het complete wieldesign met 19" lichtmetalen velgen zijn fraaie designkeuzes. De nieuwe Kia Sorento is verkrijgbaar in tien carrosseriekleuren, waaronder Volcanic Sand Brown. De kleur die wordt weergeven op de foto.

Het vernieuwde interieur is ruimer dan ooit. Vanaf de DynamicPlusLine beschikt de SUV over een gebogen instrumentarium met multimode aanraakscherm voor de bediening van de klimaatregeling en de navigatie. Het ontwerp krijgt extra impact door een smalle sfeerverlichtingsstrip, met een keuze uit 64 kleuren. Deze sfeerverlichting zie je bijvoorbeeld ook terug in de voorportieren.

Veiligheid en rijplezier in harmonie

De nieuwe Kia Sorento biedt innoverende manieren aan om de veiligheid en je rijplezier te verhogen. De geavanceerde veiligheidstechnologieën bestaan uit bijvoorbeeld de antibotsing assistenten die het risico op een aanrijding detecteren voordat ze plaatsvinden. Snelwegassistenten die je veilig houden bij hogere snelheden en parkeerassistenten die parkeren een eitje maken. 

Het zijn slechts een aantal voorbeelden, maar de Kia Sorento zit vol met slimme technologieën die de bescherming en rijkwaliteit verhogen. Niet gek dus, dat ook de Sorento standaard geleverd wordt met de garantie van 7 jaar of 150.000 kilometer.

Binnenkort bij ons in de showroom

De vernieuwde Kia Sorento is vanaf nu te bestellen en staat medio juni bij ons in de showroom. Rijd jij straks weg in de DynamicLine, DynamicPlusLine of in de luxe ExecutiveLine? 

Interesse in de nieuwe Kia Sorento? Vraag alvast een proefrit aan of neem contact met ons op.

Nieuws

Image
Nieuwe Kia EV6 bij Autocentrum Van Vliet

De vernieuwde Kia EV6: nu in onze showroom

Stijlvoller, efficiënter, comfortabeler en veiliger dan ooit. En met zijn nieuwe batterijen heeft de vernieuwde Kia EV6 ook nog eens een groter bereik van maximaal 582 kilometer.
Image
Kia bedrijfswagens

Kia bedrijfswagens in aantocht!

Conceptversies van de nieuwe generatie elektrische bedrijfswagens staan momenteel op IAA Hannover. Bijzonder is dat deze Kia bedrijfswagens 7 jaar/150.000 kilometer garantie bieden. Maar hoe zit het met de technische specificaties?
Image
Kia EV3 in Woerden

Bekijk de gloednieuwe Kia EV3 in Woerden!

Op 18 en 19 september staat de Kia EV3 in onze showroom in Woerden. Grijp deze unieke extra kans om de EV3 te bewonderen. Schrijf je in en kom langs!