Ontdek de nieuwe Fiat 600 Hybrid

Body

Maak kennis met de nieuwste toevoeging aan de Fiat-familie: de Fiat 600 Hybrid! Deze revolutionaire SUV combineert een dynamisch design met het Italiaanse Dolce Vita-gevoel. Met zijn formaat van 4,17 meter biedt de Fiat 600 Hybrid verrassend veel ruimte voor vijf personen en veel opbergmogelijkheden voor persoonlijke spullen. Bovendien kan deze krachtpatser ook nog eens tot 1.100 kilogram aanhangwagengewicht trekken!

ITALIAANSE ALLURE

Het interieur van de topversie, La Prima, straalt Italiaanse luxe uit met ivoorkleurige bekleding, turquoise accenten en LED-verlichting. Het uiterlijk wordt versterkt door grote 18-inch wielen, chromen uitlaatuiteinden, matzwarte wielkastlijsten en getint glas achter. De Italiaanse vlag siert trots de achterbumper.

NIEUWSTE TECHNOLOGIE

Terwijl de nieuwste veiligheids- en assistentiesystemen, zoals Adaptive Cruise Control, Blind Spot Detection, zorgen voor een veilige rijervaring. De parkeersensoren van 360 graden en de achteruitrijcamera met 180° beeldhoek helpen bij het manoeuvreren en het vermijden van parkeerschade. Het infotainmentsysteem omvat een 10,25-inch beeldscherm, navigatie, Apple CarPlay en Android Auto. Met de FIAT-app Uconnect Services bedien je via je smartphone verschillende functies van de auto op afstand, zoals de verlichting, claxon, centrale deurvergrendeling, verwarming en airconditioning.

VEELZIJDIG IN GEBRUIK

Bovendien is de stoelverwarming in drie standen instelbaar, de achterbank is gescheiden neerklapbaar (40/60) en er zijn twee USB-aansluitingen. Je smartphone kun je handig draadloos opladen. Zodra je de auto nadert met de sleutel op zak, opent de deurvergrendeling automatisch. Kortom, alles is aanwezig voor comfortabel en plezierig rijden.

SCHERPE INTRODUCTIEPRIJS

Tot 1 april 2024 profiteer je van een speciaal introductieaanbod voor de Fiat 600 Hybrid La Prima, met een voordeel van € 2.500. Mis deze kans niet om deze moderne en milieuvriendelijke auto aan te schaffen voor slechts € 31.990. Zakelijke rijders profiteren ook van aantrekkelijke bijtellingstarieven vanaf € 193 per maand.

Klaar om de Italiaanse charme van de Fiat 600 Hybrid te ontdekken? Bezoek een van onze showrooms en ontdek deze fantastische auto zelf!
 

Nieuws

Image
Nieuwe Kia EV6 bij Autocentrum Van Vliet

De vernieuwde Kia EV6: nu in onze showroom

Stijlvoller, efficiënter, comfortabeler en veiliger dan ooit. En met zijn nieuwe batterijen heeft de vernieuwde Kia EV6 ook nog eens een groter bereik van maximaal 582 kilometer.
Image
Kia bedrijfswagens

Kia bedrijfswagens in aantocht!

Conceptversies van de nieuwe generatie elektrische bedrijfswagens staan momenteel op IAA Hannover. Bijzonder is dat deze Kia bedrijfswagens 7 jaar/150.000 kilometer garantie bieden. Maar hoe zit het met de technische specificaties?
Image
Kia EV3 in Woerden

Bekijk de gloednieuwe Kia EV3 in Woerden!

Op 18 en 19 september staat de Kia EV3 in onze showroom in Woerden. Grijp deze unieke extra kans om de EV3 te bewonderen. Schrijf je in en kom langs!