Video: nieuwe Peugeot e-5008

Body

Een volledig elektrische SUV met maar liefst 7 zitplaatsen? Dit is de nieuwe Peugeot e-5008. Nog ruimer, nog langer en ruimte voor twee extra mensen. In september staat hij bij ons in de showroom. In deze preview vertellen wij je er alles over.

De next generation 7-zits elektrische SUV

Met de nieuwe e-5008 lanceert Peugeot in september de ‘next generation’ 100% elektrische 7-zits SUV. Deze auto heeft een krachtig en modern design. Frisse looks en verfijnde accenten geven de ruime familie SUV een dynamische uitstraling. De buitenkant ziet er strak uit, en ook de led-dagrijverlichting maakt het helemaal af. Het interieur is van hoge kwaliteit, met als blikvanger de haarscherpe Panoramic i-Cockpit®. Door de sfeerverlichting, het 31-inch grote scherm en het middenconsole, die rondom de bestuurder zit, lijkt het bijna alsof je in een ruimteschip zit. Ook is de Peugeot e-5008 dé perfecte gezinsauto, zo heb je afhankelijk van de gekozen stoelopstelling een bagageruimte van 259 liter, 748 liter en maar liefst 1815 liter. Altijd de juiste oplossing voor jouw gezin!

Bekijk onze video over de Peugeot e-5008

Wij gingen langs bij Peugeot om deze nieuwe auto onder de loep te nemen. Bekijk onderstaande video om alles te weten te komen over de nieuwe e-5008: exterieur, interieur, specificaties en meer.

Peugeot E-5008

Binnenkort bij Autocentrum Van Vliet

Met de Peugeot e-5008 ben jij klaar voor de toekomst. In september staat deze SUV bij ons in de showroom in Woerden, Gouda en Alphen aan den Rijn. Later zal de e-5008 ook als een Hybrid en Plug-in Hybrid beschikbaar zijn. Er komt eveneens een versie met een dual motor met vierwielaandrijving én een long range-model met een actieradius tot maar liefst 660 km. Mis niets en blijf op de hoogte van de SUV die jouw rijplezier herdefinieert. Je hoort het eerst bij Autocentrum Van Vliet!

Nieuws

Image
Nieuwe Kia EV6 bij Autocentrum Van Vliet

De vernieuwde Kia EV6: nu in onze showroom

Stijlvoller, efficiënter, comfortabeler en veiliger dan ooit. En met zijn nieuwe batterijen heeft de vernieuwde Kia EV6 ook nog eens een groter bereik van maximaal 582 kilometer.
Image
Kia bedrijfswagens

Kia bedrijfswagens in aantocht!

Conceptversies van de nieuwe generatie elektrische bedrijfswagens staan momenteel op IAA Hannover. Bijzonder is dat deze Kia bedrijfswagens 7 jaar/150.000 kilometer garantie bieden. Maar hoe zit het met de technische specificaties?
Image
Kia EV3 in Woerden

Bekijk de gloednieuwe Kia EV3 in Woerden!

Op 18 en 19 september staat de Kia EV3 in onze showroom in Woerden. Grijp deze unieke extra kans om de EV3 te bewonderen. Schrijf je in en kom langs!