Dit is de Opel Vivaro e-Hydrogen

Body

Maak kennis met de Opel Vivaro e-Hydrogen. Deze bedrijfswagen op waterstof tilt het lokaal emissievrij rijden naar een hoger niveau. De e-Hydrogen combineert alle voordelen van emissievrij rijden met een actieradius van 400 kilometer en slechts 3 minuten tanken. Ook heeft de Opel een laadvermogen van maar liefst 1.000 kg.

Lange afstand, geen uitstoot en snel bijtanken

Het allermooiste aan de Opel Vivaro e-Hydrogen, is dat je even snel en gemakkelijk kan tanken als dat je gewend bent van je diesel- of benzinevoertuig. Met slechts 3 minuten tanken zit jouw bedrijfswagen al weer helemaal vol. Klaar voor een actieradius van maar liefst 400 kilometer. De Opel is verkrijgbaar in twee chassislengtes met een laadruimte tot 6,1 m³ en 1.000 kg laadvermogen. Het maximale trekvermogen is ook 1.000 kg.

Kantoor op wielen

Naast ergonomische zitplaatsen is de afzonderlijk afsluitbare cabine voorzien van functies die van jouw Opel Vivaro e-Hydrogen een mobiel kantoor maken, zoals een handige centrale lade, USB-poorten en andere opbergmogelijkheden. De e-Hydrogen is ook nog eens heel stil. Het zuiver elektrische deel van de hybride aandrijving werkt geruisloos, waardoor het ideaal is voor drukke stads- en woongebieden. Een stille aandrijving, met minder trillingen, voor een lange en comfortabele rit.

Rijke standaarduitrusting

De standaarduitrusting van de Opel Vivaro e-Hydrogen is niet mis, zo krijg je onder andere 16-inch stalen velgen, parkeersensoren achter. Een 10" digitaal kleuren instrumentenpaneel, verwarmbare en inklapbare buitenspiegels, een bandenreparatieset, led-dagrijverlichting en Android Auto / Apple CarPlay. Daarnaast beschikt deze bedrijfswagen over een schakelaar voor 3 rij modi: eco, normal en power. Bekijk voor alle opties en specificaties de prijslijst.

Nu te bestellen bij Autocentrum Van Vliet

De Opel Vivaro e-Hydrogen is duurzaam, rendabel en toekomstbestendig. Deze prachtige bedrijfswagen kan een goed alternatief zijn voor als je van diesel wil afstappen, maar elektrisch rijden ook niet (volledig) bij jouw wensen past. De Opel Vivaro e-Hydrogen is nu te bestellen vanaf € 71.500, excl. btw/bpm. Kom langs bij Autocentrum Van Vliet voor vertrouwd advies. Onze deskundige bedrijfswagenspecialisten staan voor je klaar.

Nieuws

Image
Nieuwe Kia EV6 bij Autocentrum Van Vliet

De vernieuwde Kia EV6: nu in onze showroom

Stijlvoller, efficiënter, comfortabeler en veiliger dan ooit. En met zijn nieuwe batterijen heeft de vernieuwde Kia EV6 ook nog eens een groter bereik van maximaal 582 kilometer.
Image
Kia bedrijfswagens

Kia bedrijfswagens in aantocht!

Conceptversies van de nieuwe generatie elektrische bedrijfswagens staan momenteel op IAA Hannover. Bijzonder is dat deze Kia bedrijfswagens 7 jaar/150.000 kilometer garantie bieden. Maar hoe zit het met de technische specificaties?
Image
Kia EV3 in Woerden

Bekijk de gloednieuwe Kia EV3 in Woerden!

Op 18 en 19 september staat de Kia EV3 in onze showroom in Woerden. Grijp deze unieke extra kans om de EV3 te bewonderen. Schrijf je in en kom langs!