Nieuwe Opel Movano nu ook als 8-trapsautomaat

Body

De nieuwe Opel Movano was al een échte favoriet in zijn segment. Met de 8-trapsautomaat zorgt Opel ervoor een nog beter aanbod in bedrijfswagens te creëren. Minder brandstofverbruik en emissies: de nieuwe 8-trapsautomaat van Opel is uiterst efficiënt. En voor een sterke 2.2 turbodiesel, is dat helemaal niet slecht.

Krachtige turbodiesel nu als automaat

De nieuwe 8-trapsautomaat Movano is verkrijgbaar met 140 pk en 180 pk sterke 2,2-liter turbodieselmotor. Dankzij deze automaat kan de Movano niet alleen minder emissies uitstoten, maar ook zuiniger rijden met een brandstofverbruik van 8,2 liter op 100 kilometer. De transmissie is speciaal ontworpen voor een hoge koppel. Ook de schakeltijden zijn aanzienlijk verkort, danzkij de hydraulische aansturing. Je zult merken dat de Movano met 8-trapsautomaat efficiënter en comfortabeler rijdt dan ooit tevoren. Alle aanpassingen die gemaakt zijn geven een duidelijk beeld van Opel haar visie op het verminderen van CO2-uitstoot, zelfs met dieselmotoren.

Elektrische Movano Electric

Voor wie liever elektrisch rijdt is de Movano Electric natuurlijk een uitstekende optie. De nieuwste generatie van de batterij-elektrische bedrijfswagen is de eerste met een elektromotor van 272 pk en een actieradius van 420 kilometer (WLTP1). Dat maakt van de Movano Electric ook geschikt voor langere ritten. De Movano Electric is bovendien de eerste Opel die kan snelladen (DC) tot 150 kW. In slechts 55 minuten is de batterij tot 80 procent op te laden.

Nu te bestellen bij Autocentrum Van Vliet

De nieuwe 8-trapsautomaat is nu te bestellen bij Autocentrum Van Vliet. Onze bedrijfswagenspecialisten staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Interesse in een proefrit of wil je een offerte aanvragen? Dat kan!

Nieuws

Image
Nieuwe Kia EV6 bij Autocentrum Van Vliet

De vernieuwde Kia EV6: nu in onze showroom

Stijlvoller, efficiënter, comfortabeler en veiliger dan ooit. En met zijn nieuwe batterijen heeft de vernieuwde Kia EV6 ook nog eens een groter bereik van maximaal 582 kilometer.
Image
Kia bedrijfswagens

Kia bedrijfswagens in aantocht!

Conceptversies van de nieuwe generatie elektrische bedrijfswagens staan momenteel op IAA Hannover. Bijzonder is dat deze Kia bedrijfswagens 7 jaar/150.000 kilometer garantie bieden. Maar hoe zit het met de technische specificaties?
Image
Kia EV3 in Woerden

Bekijk de gloednieuwe Kia EV3 in Woerden!

Op 18 en 19 september staat de Kia EV3 in onze showroom in Woerden. Grijp deze unieke extra kans om de EV3 te bewonderen. Schrijf je in en kom langs!