Dit is de nieuwe Opel Grandland

Body

Als je op zoek bent naar een nieuwe Opel ben je bij Autocentrum Van Vliet aan het juiste adres. De keuze is reuze en het assortiment wordt als maar groter. De nieuwe Opel Grandland verbreedt het SUV-aanbod van Opel en wordt beschikbaar als Hybrid met 48V-technolgie, Plug-in Hybrid én met volledig elektrische aandrijving. 

Indrukwekkende actieradius tot wel 700 kilometer

Elektrisch rijden staat hoog in het vaandel bij Opel. De vorige generatie Opel Grandland was niet beschikbaar als EV, daar komt met de Opel Grandland Electric verandering in. Er zijn grote stappen gezet om elektrisch rijden nog aantrekkelijker te maken: energiebesparende voorzieningen, zoals een warmtepomp en snel opladen naar 80% in slechts 26 minuten. Een veel gewenste aandrijflijn die goed is voor een actieradius tot wel 700 kilometer, dat is nog eens langdurig rijplezier!

Slimme technologie met een warme sfeer

De vernieuwde SUV is stijlvoller en ruimer dan ooit. Het interieur is een combinatie van slimme technologie met een warme sfeer. De lijnen lopen vanaf het instrumentenpaneel door tot in de portieren, terwijl het centrale beeldscherm alle essentiële rij-informatie weergeeft. Aan de buitenkant van de SUV laten de 20” lichtmetalen velgen een sportieve kant zien. Ook is de nieuwe Opel Grandland langer, breder en hoger dan zijn voorganger; de SUV heeft een lengte van 4,65 meter, een breedte van 1,90 meter en een hoogte van 1,66 meter.

En zei er iemand lichtjes? De nieuwe Opel Grandland komt qua verlichting niets tekort: het verlichte logo aan de voorzijde, de Opel-belettering aan de achterzijde en de nieuwste komlamptechnologie met meer dan 50.000 individuele verlichtingselementen.

Duurzaamheid centraal

De Grandland biedt meer dan alleen een fascinerend uiterlijk; duurzaamheid staat centraal. De stoelen, deurpanelen en het dashboard zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal, en er zijn ook veganistische bekledingsopties beschikbaar. Zelfs de onzichtbare onderdelen, zoals het staal en aluminium, bevatten gerecyclede componenten. In totaal is meer dan 500 kilogram van de auto gemaakt van hernieuwbare en gerecyclede materialen. Zo bewijst Opel dat luxe en comfort samen kunnen gaan met duurzaamheid. 

Verkoop start in oktober

De nieuwe Opel Grandland combineert stijl, comfort en praktische oplossingen met een sterke focus op duurzaamheid. De verkoop van dit model begint in oktober 2024.

Nieuws

Image
Nieuwe Kia EV6 bij Autocentrum Van Vliet

De vernieuwde Kia EV6: nu in onze showroom

Stijlvoller, efficiënter, comfortabeler en veiliger dan ooit. En met zijn nieuwe batterijen heeft de vernieuwde Kia EV6 ook nog eens een groter bereik van maximaal 582 kilometer.
Image
Kia bedrijfswagens

Kia bedrijfswagens in aantocht!

Conceptversies van de nieuwe generatie elektrische bedrijfswagens staan momenteel op IAA Hannover. Bijzonder is dat deze Kia bedrijfswagens 7 jaar/150.000 kilometer garantie bieden. Maar hoe zit het met de technische specificaties?
Image
Kia EV3 in Woerden

Bekijk de gloednieuwe Kia EV3 in Woerden!

Op 18 en 19 september staat de Kia EV3 in onze showroom in Woerden. Grijp deze unieke extra kans om de EV3 te bewonderen. Schrijf je in en kom langs!