Op weg naar de top voor CliniClowns!

Body

Op 8 september 2024 gaan wij de uitdaging aan om de legendarische Col du Galibier te beklimmen. Dit doen we niet zomaar; ons doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor CliniClowns. Deze organisatie brengt een glimlach op het gezicht van zieke kinderen, zelfs in de moeilijkste tijden.

Beklimming voor een glimlach

De Col du Galibier is een bergpas in de Franse Alpen die een verbinding vormt tussen Saint-Michel-de-Maurienne en Briancon. Met zijn lengte van bijna 18 kilometer en gemiddelde stijgingspercentage van ongeveer 7%, is de Galibier een serieuze test. Ieder jaar dagen wij onze collega’s uit, om fietsend, wandelend of hardlopend naar de top te gaan van verschillende bekende bergen. Op 8 september 2024 wordt de Col du Galibier beklommen voor het goede doel: CliniClowns. Met zijn uitdagende hellingen en adembenemende uitzichten is de Galibier een ware test voor iedereen. Het feit dat we dit doen voor het goede doel, maakt de ervaring des te waardevoller.

Samen grenzen verleggen

Dit jaar doen er negen collega’s mee aan de Alphentocht om hun grenzen te verleggen en een verschil te maken in het leven van zieke kinderen en hun families. Iedere ingezamelde euro helpt mee om hun welzijn te verbeteren en om vreugde en afleiding te brengen. 

We zijn enorm trots op onze sportieve helden: Ronald Bomas, Sven van Beek, Raymond Slappendel, Melissa van Tongeren, Patrick van Oosterhout, Edwin Bakker, Ruben Elzas, Wesley van Ingen en Linda de Knikker. Bedankt voor jullie geweldige inzet!

Hoe kun jij ons helpen?

CliniClowns zijn er voor iedereen die bang, eenzaam, onzeker of verdrietig zijn en een lach hard nodig hebben. Zo vergeten zieke kinderen even dat ze ziek zijn en voelen mensen met een beperking of dementie zich begrepen en gezien. CliniClowns hebben jouw steun hard nodig. 

We hebben een teampagina opgezet voor Team Van Vliet Autogroep. Hier kun je een bedrag naar keuze doneren, om zo jouw steentje bij te dragen aan CliniClowns. Elke donatie, groot of klein, maakt een verschil. Laten we samen de krachten bundelen en een lichtpuntje zijn voor kinderen die het zo hard nodig hebben. Help jij ons met een mooi bedrag de berg op?

Nieuws

Image
Nieuwe Kia EV6 bij Autocentrum Van Vliet

De vernieuwde Kia EV6: nu in onze showroom

Stijlvoller, efficiënter, comfortabeler en veiliger dan ooit. En met zijn nieuwe batterijen heeft de vernieuwde Kia EV6 ook nog eens een groter bereik van maximaal 582 kilometer.
Image
Kia bedrijfswagens

Kia bedrijfswagens in aantocht!

Conceptversies van de nieuwe generatie elektrische bedrijfswagens staan momenteel op IAA Hannover. Bijzonder is dat deze Kia bedrijfswagens 7 jaar/150.000 kilometer garantie bieden. Maar hoe zit het met de technische specificaties?
Image
Kia EV3 in Woerden

Bekijk de gloednieuwe Kia EV3 in Woerden!

Op 18 en 19 september staat de Kia EV3 in onze showroom in Woerden. Grijp deze unieke extra kans om de EV3 te bewonderen. Schrijf je in en kom langs!