Autocentrum Van Vliet breidt uit

Body

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat AutoWinkel en Fase Autobedrijven per 1 juli samengaan met Autocentrum Van Vliet. Onder de eenduidige naam Autocentrum Van Vliet worden de bedrijfsactiviteiten met elkaar voortgezet. Als klant blijf je profiteren van een uitstekende service, dezelfde deskundige medewerkers, uitgebreide expertise en een nog breder aanbod van toonaangevende automerken.

Vertrouwd vooruit

AutoWinkel, Fase Autobedrijven en Autocentrum Van Vliet zijn alle drie onderdeel van de Van Vliet Autogroep. Dat sinds 1879 een solide familiebedrijf is. Klantgerichtheid en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Door de intensieve samenwerking in de afgelopen jaren is er behoefte ontstaan om voortaan onder één gezamenlijk naam verder te gaan. Door onze krachten te bundelen, kunnen we je nóg meer kennis en kwaliteit bieden. 

Wat betekent dit voor jou?

Bij Autocentrum Van Vliet kun je blijven rekenen op de deskundige service die je van ons gewend bent. Kom je vanaf 1 juli langs voor onderhoud, een reparatie of voor de aankoop van jouw droomauto? Ons aanbod van personenauto’s en bedrijfswagens is breder dan ooit tevoren. Naast Opel, Peugeot, Citroën en Aiways kun je ook terecht voor Kia, Fiat, Fiat Professional, Abarth en Jeep. We verwelkomen je graag bij hét full-service autobedrijf van het Groene Hart!

Per 1 juli zijn er zeven vestigingen van Autocentrum Van Vliet:

  • Botnische Golf 13, Woerden - Dealer van Opel, Peugeot en Aiways en Erkend Reparateur van Opel, Peugeot, Citroën, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Abarth en Aiways
  • Kuipersweg 38, Woerden – Dealer en Erkend Reparateur van Kia
  • Coenecoop 143, Waddinxveen – Dealer en Erkend Reparateur van Kia, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Abarth. En ook Erkend Reparateur van Alfa Romeo
  • Keerkring 3, Gouda – Dealer en Erkend Reparateur van Opel, Peugeot en Citroën
  • Spanjeweg 22, Bodegraven – Occasion Center en Erkend Reparateur van Opel
  • Curieweg 9, Alphen aan den Rijn – Dealer en Erkend Reparateur van Opel, Peugeot en Citroën
  • Curieweg 11, Alphen aan den Rijn – Dealer en Erkend Reparateur van Kia, Fiat, Fiat Professional en Abarth. En ook Erkend Reparateur van Jeep.

Vragen? Stel ze gerust.

Heb je vragen over het samengaan? Neem gerust contact op met jouw vestiging. We helpen je graag! 

Nieuws

Image
Nieuwe Kia EV6 bij Autocentrum Van Vliet

De vernieuwde Kia EV6: nu in onze showroom

Stijlvoller, efficiënter, comfortabeler en veiliger dan ooit. En met zijn nieuwe batterijen heeft de vernieuwde Kia EV6 ook nog eens een groter bereik van maximaal 582 kilometer.
Image
Kia bedrijfswagens

Kia bedrijfswagens in aantocht!

Conceptversies van de nieuwe generatie elektrische bedrijfswagens staan momenteel op IAA Hannover. Bijzonder is dat deze Kia bedrijfswagens 7 jaar/150.000 kilometer garantie bieden. Maar hoe zit het met de technische specificaties?
Image
Kia EV3 in Woerden

Bekijk de gloednieuwe Kia EV3 in Woerden!

Op 18 en 19 september staat de Kia EV3 in onze showroom in Woerden. Grijp deze unieke extra kans om de EV3 te bewonderen. Schrijf je in en kom langs!