De vernieuwde Kia EV6: nu in onze showroom

Body

Stijlvoller, efficiënter, comfortabeler en veiliger dan ooit. En met zijn nieuwe batterijen heeft de vernieuwde Kia EV6 ook nog eens een groter bereik van maximaal 582 kilometer. De vernieuwde Kia EV6 is gearriveerd in onze showroom. We vertellen je er graag meer over.

Vernieuwd design

Met recentelijk geïntroduceerde modellen als de Picanto en de EV3, kon de EV6 natuurlijk niet achterblijven met zijn design. De vernieuwde EV6 is voorzien van de innovatieve Star Map verlichting, nieuw ontworpen lichtmetalen velgen, nieuwe voor- en achterbumper en meer. De vernieuwde EV6 GT-Line spant de kroon met nog dynamischere voor- en achterbumper, een centrale led-verlichtingsunit en speciale lichtmetalen velgen. Maar één beeld zegt meer dan duizend woorden, dus bekijk de vernieuwde EV6 hieronder:

Nieuwe Kia EV6 bij Autocentrum Van Vliet
Nieuwe Kia EV6 bij Autocentrum Van Vliet
Nieuwe Kia EV6 bij Autocentrum Van Vliet
Nieuwe Kia EV6 bij Autocentrum Van Vliet
Nieuwe Kia EV6 bij Autocentrum Van Vliet
Nieuwe Kia EV6 bij Autocentrum Van Vliet
Nieuwe Kia EV6 bij Autocentrum Van Vliet
Nieuwe Kia EV6 bij Autocentrum Van Vliet

Nóg meer rijcomfort

Naast het exterieur is er aan de binnenkant ook heel wat veranderd, zo beschikt de vernieuwde EV6 over een nieuw stuurwiel, panoramisch en gebogen display en nieuwe sfeerverlichting. Verder komt de vernieuwde EV6 met een vingerafdrukherkenningssysteem, waarmee je de auto kunt starten zonder een smart key of digitale sleutel te gebruiken. Het ergonomisch verbeterde, draadloze oplaadstation van de vernieuwde EV6 kan nu opladen met 15W vermogen. Om het rijcomfort verder te verfijnen, en de stabiliteit op oneffen wegdekken verder te verhogen, is de EV6 voortaan ook uit te rusten met nieuwe, frequentie selectieve dempers. Om het comfort en bedieningsgemak naar een nog hoger niveau te brengen is de vernieuwde EV6 voortaan leverbaar met een elektrisch verstelbaar stuurwiel en een 12-inch Head-Up Display.

De assistentiesystemen van de EV6 zijn uitgebreid en verbeterd. Denk hierbij aan Hands-on Detection van het stuurwiel, de Lane Following Assist 2, Remote Smart Parking Assist 2 en het Front, Side & Rear Parking Collision-avoidance Assist. Om de veiligheid verder te verbeteren heeft de vernieuwde EV6 een sterkere carrosserie gekregen en is hij uitgerust met een uitgebreid 7-airbagsysteem, inclusief een front center airbag voor maximale veiligheid voor de bestuurder en voorpassagier.

Actieradius verhoogd naar 582 kilometer

Dankzij de nieuwe batterij is de capaciteit in alle versies toegenomen: van 58 kWh naar 63 kWh voor de Standard Range en van 77,4 kWh naar 84 kWh voor de Long Range. De maximale actieradius is daarmee, afhankelijk van de uitvoering, voortaan 582 kilometer. Sneller opladen is ook een feit: met de geavanceerde 800V-technologie en een verbeterd piekvermogen van 258 kW kan de nieuwe 84 kWh batterij in slechts 18 minuten van 10 naar 80% worden opgeladen. Bovendien is de batterij in de EV6 nu 1 kilogram lichter ondanks de 8,5% grotere capaciteit.

Nu te bestellen bij Autocentrum Van Vliet

De gloednieuwe Kia EV6 is verkrijgbaar in vijf uitvoeringen en heeft een vanafprijs van € 44.995. Binnenkort volgt er ook een indrukwekkend, razendsnel topmodel: de EV6 GT. De prijzen en specificaties van het topmodel worden later bekendgemaakt.

Wil je een proefrit aanvragen of ben je benieuwd naar de prijslijst? We helpen je graag verder.

Nieuws

Image
Nieuwe Kia EV6 bij Autocentrum Van Vliet

De vernieuwde Kia EV6: nu in onze showroom

Stijlvoller, efficiënter, comfortabeler en veiliger dan ooit. En met zijn nieuwe batterijen heeft de vernieuwde Kia EV6 ook nog eens een groter bereik van maximaal 582 kilometer.
Image
Kia bedrijfswagens

Kia bedrijfswagens in aantocht!

Conceptversies van de nieuwe generatie elektrische bedrijfswagens staan momenteel op IAA Hannover. Bijzonder is dat deze Kia bedrijfswagens 7 jaar/150.000 kilometer garantie bieden. Maar hoe zit het met de technische specificaties?
Image
Kia EV3 in Woerden

Bekijk de gloednieuwe Kia EV3 in Woerden!

Op 18 en 19 september staat de Kia EV3 in onze showroom in Woerden. Grijp deze unieke extra kans om de EV3 te bewonderen. Schrijf je in en kom langs!