Kia bedrijfswagens in aantocht!

Body

Bedrijfswagens van Kia: het zat er natuurlijk aan te komen. Op de IAA Hannover pakt Kia groots uit met het presenteren van conceptversies van de nieuwe generatie elektrische bedrijfswagens. Op de Kia-stand zijn onder meer de PV5 concept, de PV5 People Mover concept, de PV5 High Roof concept en de PV7 concept te zien. De introductie van de eerste productieversies staat gepland voor de zomer van 2025. Collega's Gerben Lok en Edwin Bakker zijn namens Autocentrum Van Vliet aanwezig op IAA Hannover.

Garantie van 7 jaar of 150.000 kilometer

De kwaliteit die je van Kia mag verwachten, zie je direct terug in hun belofte als het gaat om de nieuwe bedrijfswagens. Een garantie van maar liefst 7 jaar/150.000 kilometer, dat is niet mis. Bovendien kunnen de volledig elektrische bedrijfswagens van Kia opladen van 10% naar 80% in slechts 30 minuten. Ideaal voor hardwerkende ondernemers. En dat merk je aan alles bij deze Kia bedrijfswagens; ze zijn ontwikkeld om dé innovatieve oplossing te bieden waar bedrijven en ondernemers behoefte aan hebben. 

Drive, Charge, Connect en Work

De bedrijfswagens van Kia zijn gebaseerd op vier pijlers: Drive, Charge, Connect en Work. Het zijn in hoge mate aanpasbare voertuigen in verschillende afmetingen, conversies en varianten. Op de weg bieden de bedrijfswagens top rijeigenschappen en een draaicirkel waar je u tegen zegt. Daarnaast kun je ook met deze voertuigen, gebruik maken van het enorme Kia Charge-netwerk dat bestaat uit meer dan 790.000 laadpunten in 28 Europese landen. 

Verder bieden de Kia bedrijfswagens speciale Android OS-gebaseerde technologie, een AI-gestuurde spraakassistent, een voorspellende onderhoudsfunctie, slimme routeplanner en een op maat gemaakt wagenparkbeheersysteem. En met draadloze updates blijft jouw Kia bedrijfswagen altijd up-to-date met de nieuwste functies en technologieën.

In 2025 bij Autocentrum Van Vliet

En verder, is dat het. We kunnen je helaas nog geen informatie geven over de actieradius en andere technische specificaties. Bij Autocentrum Van Vliet weet je in ieder geval dat je goed zit. Onze deskundige bedrijfswagenspecialisten kunnen niet wachten om je meer te vertellen over deze innovatieve bedrijfswagens. Houd onze website daarom goed in de gaten, zo mis je niets van de bedrijfswagens van Kia. De introductie van de eerste productieversies staat gepland voor de zomer van 2025.

Nieuws

Image
Nieuwe Kia EV6 bij Autocentrum Van Vliet

De vernieuwde Kia EV6: nu in onze showroom

Stijlvoller, efficiënter, comfortabeler en veiliger dan ooit. En met zijn nieuwe batterijen heeft de vernieuwde Kia EV6 ook nog eens een groter bereik van maximaal 582 kilometer.
Image
Kia bedrijfswagens

Kia bedrijfswagens in aantocht!

Conceptversies van de nieuwe generatie elektrische bedrijfswagens staan momenteel op IAA Hannover. Bijzonder is dat deze Kia bedrijfswagens 7 jaar/150.000 kilometer garantie bieden. Maar hoe zit het met de technische specificaties?
Image
Kia EV3 in Woerden

Bekijk de gloednieuwe Kia EV3 in Woerden!

Op 18 en 19 september staat de Kia EV3 in onze showroom in Woerden. Grijp deze unieke extra kans om de EV3 te bewonderen. Schrijf je in en kom langs!