Dit is de nieuwe Kia EV9 'First Edition'

Body

Groot nieuws voor een grote auto: de Kia EV9 is vanaf nu te bestellen met een nieuwe variant accupakket! Dit zorgt ervoor dat je een nieuwe EV9 voor een fors lager bedrag kan aanschaffen dan voorheen. De rijk uitgeruste 'First Edition' is nu te bestellen vanaf € 59.995. Dit scheelt zo'n € 8.000 in vergelijking met de andere Kia EV9 uitvoeringen. Maar wat maakt deze imposante auto nog meer zó speciaal?

Rijk uitgeruste First Edition

De Kia EV9 First Edition heeft onder andere parkeersensoren voor- en achter, een elektrisch bedienbare achterklep, elektrisch verstelbare, verwarmbare en ventileerbare voorstoelen, kunstlederen interieur en een warmtepomp. Daarnaast is de EV9 aan de buitenkant aangepakt, zo valt hij op met zijn 19-inch lichtmetalen velgen en deurgrepen met auto flush functie. Ook zijn er zijn diverse zwarte details te zien bij zowel de wielkasten, dorpels en bumper. De EV9 is standaard leverbaar in de kleur 'Flare Red', maar tegen een meerprijs van € 995 kun je kiezen uit vijf andere carrosseriekleuren.

Kleiner accupakket

Het belangrijkste aspect van de Kia EV9 First Edition is natuurlijk het kleinere accupakket. De EV9 met 76,1 kWh-batterij is leverbaar als First Edition en beschikt over achterwielaandrijving, een vermogen van 217 pk en een maximale actieradius van 443 kilometer. Vanwege de 800V-technologie kan deze nieuwe batterijvariant onderweg 100 kilometer snelladen in ongeveer 6 minuten. In slechts 20 minuten ben je van 10% tot 80% opgeladen.

Nu te bestellen bij Autocentrum Van Vliet

Met de komst van de First Edition is de EV9 toegankelijker dan ooit. En net als elke andere Kia wordt ook de nieuwe batterijvariant van de EV9 geleverd met 7 jaar of 150.000 kilometer garantie. Ben jij overtuigd van de Kia EV9? Bestellen kan per direct! 

Nieuws

Image
Kia EV9 First Edition bij Autocentrum Van Vliet

Dit is de nieuwe Kia EV9 'First Edition'

De rijk uitgeruste First Edition is nu te bestellen bij Autocentrum Van Vliet. En de prijs? Die zal je verrassen!
Image
Nieuwe Opel Mokka

Alles wat je 'moet' weten over de vernieuwde Opel Mokka

Met een opgefrist ontwerp en geavanceerde technologie is deze compacte SUV nu nog aantrekkelijker! Ga je voor benzine, hybride of volledig elektrisch?
Image
Kia Pitstop Dag!

Kia Pitstop Dag!

Zaterdag 9 november is het weer zover: de Kia Pitstop Dag! Op deze dag wordt jouw Kia gratis gecheckt op belangrijke punten en ontvang je een uniek Kia cadeautje. Schrijf je snel in!