Alles wat je 'moet' weten over de nieuwe Jeep Avenger 4xe

Body

De Jeep Avenger komt er nu ook met vierwielaandrijving. Te bestellen vanaf eind 2024. Deze Avenger 4xe biedt extra offroad-plezier dankzij zijn hybride-aandrijflijn met exclusieve Jeep vierwielaandrijving en zestrapsautomaat met dubbele koppeling. Bij Autocentrum Van Vliet vertellen we je graag meer over deze stoere Jeep.

Vermogen, wendbaarheid en efficiëntie

De Avenger 4xe beschikt over een 136 pk benzinemotor die de voorwielen aandrijft. Daarbij heeft de Avenger 4xe twee elektromotoren van elk 28 pk. Hij bereikt 100 kilometer per uur in slechts 9,5 seconden. De topsnelheid van de Jeep Avenger 4xe is 194 kilometer per uur. De zestrapsautomaat met dubbele koppeling verdeelt de aandrijfkrachten over alle vier de wielen. Met de elektromotor is het op lage snelheden mogelijk om volledig elektrisch te rijden. De Avenger 4xe combineert vermogen, wendbaarheid en efficiëntie om zoveel mogelijk rijplezier te waarborgen. En leuk feitje: met de 4xe rij je gemakkelijk door maximaal 40 centimeter water. Het blijft natuurlijk een Jeep.

Slimme vierwielaandrijving

De vierwielaandrijving van de Jeep Avenger 4xe staat altijd paraat. Bij lage snelheden tot 30 kilometer per uur worden alle vier de wielen met een 50/50 krachtverdeling aangedreven. Bij middelmatige snelheden tot 90 kilometer per uur springt de achteras alleen bij wanneer dat nodig is. Bij snelheden boven de 90 kilometer per uur is de Avenger 4xe altijd voorwielaangedreven en ontkoppelt de achterste elektromotor van de achteras. Dat verlaagt het brandstofverbruik. De Avenger 4xe heeft zwarte kunststof wielkastranden, skidplates en beschikt standaard over M+S-banden, die veel grip bieden in verschillende weersomstandigheden. All Terrain-rubber is een optie. Vanbinnen onderscheidt de 4xe zich onder meer met volledig wasbare en robuuste materialen. Ze gaan twee keer zo lang mee dan conventionele materialen en passen daarmee perfect bij het avontuurlijke buitenleven. De zwarte velgen blijven in ruw terrein hun fraaie look en kwaliteiten behouden.

Binnenkort te bestellen bij Autocentrum Van Vliet

Met de komst van de nieuwe Jeep Avenger 4xe komen er ook twee nieuwe uitrustingsniveaus: de Upland en Overland. De Nederlandse prijs laat nog even op zich wachten, naar verwachting is de Jeep te bestellen vanaf het vierde kwartaal van dit jaar. Wij houden je bij Autocentrum Van Vliet uiteraard op de hoogte van alle ontwikkeling omtrent dit model.

Vanaf 1 juli ben je bij ons ook welkom voor de aanschaf en het onderhoud van een Jeep. Lees hier meer.

Nieuws

Image
Nieuwe Kia EV6 bij Autocentrum Van Vliet

De vernieuwde Kia EV6: nu in onze showroom

Stijlvoller, efficiënter, comfortabeler en veiliger dan ooit. En met zijn nieuwe batterijen heeft de vernieuwde Kia EV6 ook nog eens een groter bereik van maximaal 582 kilometer.
Image
Kia bedrijfswagens

Kia bedrijfswagens in aantocht!

Conceptversies van de nieuwe generatie elektrische bedrijfswagens staan momenteel op IAA Hannover. Bijzonder is dat deze Kia bedrijfswagens 7 jaar/150.000 kilometer garantie bieden. Maar hoe zit het met de technische specificaties?
Image
Kia EV3 in Woerden

Bekijk de gloednieuwe Kia EV3 in Woerden!

Op 18 en 19 september staat de Kia EV3 in onze showroom in Woerden. Grijp deze unieke extra kans om de EV3 te bewonderen. Schrijf je in en kom langs!