De nieuwe Fiat Panda 'City' en 'Pandina'

Body

Op 29 februari 2024 was de introductie van de Fiat Pandina, precies zoals de eerste Panda dat deed in 1980. Nu komt daar de Fiat Panda 'City' uitvoering bij. De nieuwe Fiat Panda City en Pandina zijn nu te bestellen bij Autocentrum Van Vliet.

Rijker uitgerust en vol nieuwe veiligheidssystemen

De Fiat Panda is beter dan ooit. De standaarduitrusting is groots en voorzien van de nieuwste rijhulp- en veiligheidssystemen als Advanced Emergency Braking, Intelligent Speed Assist, Lane Keeping Assist, Verkeersbordherkenning en Drowsy Driver Detection. Daarnaast kun je profiteren van handige functies, zoals een 5” touchscreen, digitale radio met Bluetooth, parkeersensoren achter, cruise control, handmatig bediende airconditioning, elektrisch bedienbare ramen voor, nieuwe stoelen, elektrisch inklapbare en verwarmbare buitenspiegels, een digitaal instrumentarium, vijf zitplaatsen, zes airbags en de hiervoor genoemde veiligheidssystemen. 

Fiat Pandina

En wat dacht je van de Fiat Pandina? Het nieuwe, witte dashboard en de stoelen met ‘Pandina’-monogram en -logo, de dubbele gele stiksels en witte details zijn prachtig. De Seaqual-garen komen van grondstoffen uit zee-afval. En die speelse details, zoals het gezicht van een kleine panda op het spatbord, maken de Pandina helemaal af! De Pandina uitvoering heeft het stoere uiterlijk zoals je gewend bent van de voorgaande Panda Cross met contrasterende carrosseriedelen, extra beschermdelen en zwarte dakrails. De Pandina staat voor eenvoud, creativiteit en functionaliteit. En dat nieuwe, digitale 7-inch display met drie grafische modi en het nieuwe stuurwiel zijn echt gaaf! Plus, je kunt genieten van het nieuwe 7-inch Radio DAB-touchscreen met Apple CarPlay / Android Auto. 

Nu te bestellen bij Autocentrum Van Vliet

De Fiat Pandina is te bestellen vanaf € 21.970. De Fiat Panda City heb je al vanaf € 19.470. Beide uitvoeringen hebben ook een nieuw stuurwiel gekregen en zijn in nieuwe carrosseriekleuren verkrijgbaar. Ben je al enthousiast? Dat is mooi! De Fiat Pandina en Fiat Panda City zijn nu te bestellen bij Autocentrum Van Vliet. Welke kies jij?

Nieuws

Image
Nieuwe Kia EV6 bij Autocentrum Van Vliet

De vernieuwde Kia EV6: nu in onze showroom

Stijlvoller, efficiënter, comfortabeler en veiliger dan ooit. En met zijn nieuwe batterijen heeft de vernieuwde Kia EV6 ook nog eens een groter bereik van maximaal 582 kilometer.
Image
Kia bedrijfswagens

Kia bedrijfswagens in aantocht!

Conceptversies van de nieuwe generatie elektrische bedrijfswagens staan momenteel op IAA Hannover. Bijzonder is dat deze Kia bedrijfswagens 7 jaar/150.000 kilometer garantie bieden. Maar hoe zit het met de technische specificaties?
Image
Kia EV3 in Woerden

Bekijk de gloednieuwe Kia EV3 in Woerden!

Op 18 en 19 september staat de Kia EV3 in onze showroom in Woerden. Grijp deze unieke extra kans om de EV3 te bewonderen. Schrijf je in en kom langs!