Dit is de nieuwe Fiat Grande Panda

Body

Ontdek de splinternieuwe Fiat Grande Panda. Het prachtige Italiaanse design, 17-inchwielen en de felle carrosseriekleuren, maken deze compacte gezinsauto dé eyecatcher op de weg. De Grande Panda wordt beschikbaar als volledig elektrisch en hybride. De prijzen van de nieuwe Fiat Grande Panda worden binnenkort bekend gemaakt.

Beeldschoon Italiaans design

De Fiat Grande Panda is bijzonder compact met een lengte van slechts 3,99 meter. De Grande Panda biedt plaats aan vijf personen en is perfect geschikt voor ritjes in en rondom de stad. Het model oogt sterk en stijlvol met gestructureerde lijnen en oppervlakken die de robuuste wielkasten accentueren. Het beeldschone en kenmerkende Italiaanse design kan natuurlijk niet ontbreken bij deze Panda. Opvallende details zie je in de dagrijverlichting met schaakbordpatroon, die ook als richtingaanwijzers fungeren. De Grande Panda wordt beschikbaar in zeven prachtige kleuren. Een grijstint zit daar niet tussen, uiteraard. 

Fiat Grande Panda
Fiat Grande Panda
Fiat Grande Panda

Iconische look uit de jaren tachtig

De Grande Panda is geïnspireerd door de iconische Fiat Panda uit de jaren tachtig. Als verwijzing naar de klassieke Panda 4×4 zijn de letters ‘Panda’ in reliëf op de portieren aangebracht. De achterzijde van de Grande Panda oogt net zo stoer dankzij de prominente wielkasten, de vorm van de achterruit, de verlichting en het beschermingspaneel onder in de bumper. Dit zorgt voor een krachtige houding terwijl het ontwerp een extra gevoel van bescherming opwekt. Een geïntegreerde, glanzend zwarte rand met de naam Panda in driedimensionale letters is een knipoog naar het originele model uit de jaren tachtig. De Grande Panda is voorzien van gepolijste lichtmetalen 17-inchwielen in een opvallend X-design.

Wanneer kun je deze auto verwachten?

Wij zijn enorm enthousiast over deze prachtige Italiaanse hatchback. De prijzen van de nieuwe Fiat Grande Panda worden binnenkort bekendgemaakt. Houd onze website in de gaten en volg ons op social media. Bij Autocentrum Van Vliet houden we je op de hoogte van deze mooie bolide.⁠

Nieuws

Image
Nieuwe Kia EV6 bij Autocentrum Van Vliet

De vernieuwde Kia EV6: nu in onze showroom

Stijlvoller, efficiënter, comfortabeler en veiliger dan ooit. En met zijn nieuwe batterijen heeft de vernieuwde Kia EV6 ook nog eens een groter bereik van maximaal 582 kilometer.
Image
Kia bedrijfswagens

Kia bedrijfswagens in aantocht!

Conceptversies van de nieuwe generatie elektrische bedrijfswagens staan momenteel op IAA Hannover. Bijzonder is dat deze Kia bedrijfswagens 7 jaar/150.000 kilometer garantie bieden. Maar hoe zit het met de technische specificaties?
Image
Kia EV3 in Woerden

Bekijk de gloednieuwe Kia EV3 in Woerden!

Op 18 en 19 september staat de Kia EV3 in onze showroom in Woerden. Grijp deze unieke extra kans om de EV3 te bewonderen. Schrijf je in en kom langs!