De Fiat Topolino is nu bij ons te bestellen

Body

Bij Autocentrum Van Vliet zijn we trots op de gloednieuwe Fiat Topolino. De vrolijke elektrische stadsauto met een sprankelende dosis Dolce Vita. Deze wil je toch gewoon hebben?

Het is de ideale auto voor korte afstanden in een stedelijk gebied. Geen uitstoot, minder ruimtegebruik en minder geluid: de nieuwe Topolino heeft alles voor duurzame vrijheid in de stad. Een coole auto voor iedereen, zelfs voor jongeren. Het model mag bestuurd worden door iedereen vanaf 16 jaar met een bromfietscertificaat of rijbewijs-B. De Topolino is er in twee smaakvolle versies: de gesloten Topolino en de open Topolino Dolcevita. Beiden versies stralen  één kleur, één wielontwerp en één interieurstijl uit, wat hen een uniek karakter geeft. Zowel de gesloten als de open versie zijn uitgerust met de praktische Dolcevita Box, ideaal om je spullen in op te bergen. De retro chroom spiegels versterken de klassieke charme.

Interesse in de Fiat Topolino?

Nieuws

Image
Nieuwe Kia EV6 bij Autocentrum Van Vliet

De vernieuwde Kia EV6: nu in onze showroom

Stijlvoller, efficiënter, comfortabeler en veiliger dan ooit. En met zijn nieuwe batterijen heeft de vernieuwde Kia EV6 ook nog eens een groter bereik van maximaal 582 kilometer.
Image
Kia bedrijfswagens

Kia bedrijfswagens in aantocht!

Conceptversies van de nieuwe generatie elektrische bedrijfswagens staan momenteel op IAA Hannover. Bijzonder is dat deze Kia bedrijfswagens 7 jaar/150.000 kilometer garantie bieden. Maar hoe zit het met de technische specificaties?
Image
Kia EV3 in Woerden

Bekijk de gloednieuwe Kia EV3 in Woerden!

Op 18 en 19 september staat de Kia EV3 in onze showroom in Woerden. Grijp deze unieke extra kans om de EV3 te bewonderen. Schrijf je in en kom langs!