Nieuwe Ducato van Fiat Professional nu ook als 8-trapsautomaat

Body

Fiat Professional streeft naar een vermindering van de CO2-uitstoot, en dat blijkt maar weer als we kijken naar de vernieuwde Ducato. De 8-trapsautomaat zorgt voor maar liefst 10% minder CO2-uitstoot in vergelijking met de huidige Ducato met automatische transmissie. Daarnaast biedt de vernieuwde Ducato een flinke dosis rijcomfort, nu hoef je immers niet meer te schakelen.

Geoptimaliseerde schakeltijden, kwaliteit en controle

Naast een lager brandstofverbruik en minder uitstoot, rijdt de 8-trapsautomaat nóg beter dan je al gewend was. Door de geoptimaliseerde schakeltijden, kwaliteit en controle neemt het rijcomfort verder toe. Dit komt doordat de koppel is toegenomen en de hydraulische accumulator die zorgt voor een snellere reactietijd en extra verfijnde werking van het start-/stopsysteem.

Nu te bestellen bij Autocentrum Van Vliet

De nieuwe Ducato van Fiat Professional is jouw maatje op de weg. Of het nu voor zakelijk of vrijetijdsgebruik is, met de Ducato kun je profiteren van maximaal rijcomfort. De 8-trapsautomaat is nu te bestellen bij Autocentrum Van Vliet. Zien we jou binnenkort in onze showroom?

Nieuws

Image
Nieuwe Kia EV6 bij Autocentrum Van Vliet

De vernieuwde Kia EV6: nu in onze showroom

Stijlvoller, efficiënter, comfortabeler en veiliger dan ooit. En met zijn nieuwe batterijen heeft de vernieuwde Kia EV6 ook nog eens een groter bereik van maximaal 582 kilometer.
Image
Kia bedrijfswagens

Kia bedrijfswagens in aantocht!

Conceptversies van de nieuwe generatie elektrische bedrijfswagens staan momenteel op IAA Hannover. Bijzonder is dat deze Kia bedrijfswagens 7 jaar/150.000 kilometer garantie bieden. Maar hoe zit het met de technische specificaties?
Image
Kia EV3 in Woerden

Bekijk de gloednieuwe Kia EV3 in Woerden!

Op 18 en 19 september staat de Kia EV3 in onze showroom in Woerden. Grijp deze unieke extra kans om de EV3 te bewonderen. Schrijf je in en kom langs!