Nieuwe Citroën ë-C3 Aircross vanaf nu te bestellen

Body

De nieuwe Citroën ë-C3 Aircross oogt op het eerste gezicht als een ‘iets’ ruimere versie van de C3 hatchback. Maar deze moderne cross-over heeft zeven zitplaatsen! Ja, écht. De ë-C3 Aircross is met een lengte van slechts 4,39 meter de meest compacte 7-zits SUV in dit segment. De nieuwe Citroën is nu te bestellen bij Autocentrum Van Vliet. 

Modern en assertief design

Het design van de Citroën ë-C3 Aircross valt op door de contrasterende kleuren van het dak en de verschillende kleuraccenten. Ook heeft de moderne SUV een veel assertiever en sterker uiterlijk dan de vorige generaties. Kenmerkende eigenschappen zijn onder meer een hoge en horizontale motorkap, verbrede spatborden en een grotere spoorbreedte. Deze designelementen geven de ë-C3 Aircross een zeer krachtige uitstraling.

Comfortabel en praktisch

Dankzij het praktische design van de ë-C3 Aircross is er plek voor een derde zitrij, waardoor er ruimte is voor zeven inzittenden. Ook is het hebben van weinig beenruimte op de achterbank verleden tijd. De ë-C3 Aircross heeft met een lengte van 4,39 meter, de langste wielbasis in zijn segment. Hierdoor is er meer beenruimte voor de passagiers. Daarnaast biedt het SUV-design van de Citroën een verhoogde zitpositie, wat het instappen vergemakkelijkt en zorgt voor beter zicht rondom de auto. Dus, alle voordelen van een ruime SUV, terwijl de buitenkant nog altijd compact blijft voor stressvrij parkeren.

Verkrijgbaar in benzine, hybride en volledig elektrisch

De nieuwe Citroën C3 Aircross is verkrijgbaar als benzine en als volledig elektrische ë-C3 variant. En goed nieuws voor de hybriderijders: voor het eerst is de auto ook direct beschikbaar met een hybride aandrijflijn. De ë-C3 Aircross is nu te bestellen vanaf € 27.390 bij Autocentrum Van Vliet. De benzinevariant verschijnt binnenkort.

Interesse in deze compacte elektrische SUV? Plan alvast een proefrit of vraag een offerte aan!

Nieuws

Image
Kia EV9 First Edition bij Autocentrum Van Vliet

Dit is de nieuwe Kia EV9 'First Edition'

De rijk uitgeruste First Edition is nu te bestellen bij Autocentrum Van Vliet. En de prijs? Die zal je verrassen!
Image
Nieuwe Opel Mokka

Alles wat je 'moet' weten over de vernieuwde Opel Mokka

Met een opgefrist ontwerp en geavanceerde technologie is deze compacte SUV nu nog aantrekkelijker! Ga je voor benzine, hybride of volledig elektrisch?
Image
Kia Pitstop Dag!

Kia Pitstop Dag!

Zaterdag 9 november is het weer zover: de Kia Pitstop Dag! Op deze dag wordt jouw Kia gratis gecheckt op belangrijke punten en ontvang je een uniek Kia cadeautje. Schrijf je snel in!