Rijkere standaarduitrusting voor de Abarth 500e

Body

De standaarduitrusting van de Abarth 500e hatchback en cabriolet is uitgebreider dan ooit. Automatische airco, een veelomvattend connected infotainmentsysteem met een 10,25-inch touchscreen, full-led koplampen en tal van elektronische rijhulpsystemen.

Intelligent Speed Assist

De Abarth 500e staat niet alleen garant voor indrukwekkende prestaties op de weg. De eerste EV van het Italiaanse merk biedt ook een uitgebreide standaarduitrusting. Beide uitvoeringen van de Abarth 500e hatchback en cabriolet – de Urban en Turismo – zijn voortaan standaard voorzien van een achteruitrijcamera die ook dynamische hulplijnen weergeeft. Hiermee kan de bestuurder achteruitrijdend alle mogelijke obstakels omzeilen. De veiligheidsuitrusting is verder uitgebreid met Intelligent Speed Assist. Dit systeem waarschuwt de bestuurder voor het overschrijden van de maximumsnelheid.

Actieradius van 265 kilometer

De Abarth 500e wordt aangedreven door een 155 pk sterke elektromotor in combinatie met een 42 kWh-batterij. De actieradius bedraagt maximaal 265 kilometer (WLTP gecombineerd), afhankelijk van de uitvoering. Een 3-fasen 11 kW-boordlader (AC) en de mogelijkheid van DC-snelladen (0-80% in slechts 35 minuten) zijn ook standaard voor alle uitvoeringen van de Abarth 500e.

Nu te bestellen bij Autocentrum Van Vliet

De Abarth 500e met de uitgebreidere standaarduitrusting is te bestellen vanaf € 36.490 bij Autocentrum Van Vliet. Deze prijs geldt voor de driedeurs hatchback in de Urban-uitvoering. De luxere Turismo-uitvoering is er vanaf € 40.490. De Abarth 500e cabriolet is er vanaf € 38.990 in de Urban-uitvoering en vanaf € 42.990 euro als Turismo. Is de Abarth 500e écht iets voor jou? Boek snel een proefrit of kom langs bij een van onze vestigingen. We helpen je graag.

Nieuws

Image
Nieuwe Kia EV6 bij Autocentrum Van Vliet

De vernieuwde Kia EV6: nu in onze showroom

Stijlvoller, efficiënter, comfortabeler en veiliger dan ooit. En met zijn nieuwe batterijen heeft de vernieuwde Kia EV6 ook nog eens een groter bereik van maximaal 582 kilometer.
Image
Kia bedrijfswagens

Kia bedrijfswagens in aantocht!

Conceptversies van de nieuwe generatie elektrische bedrijfswagens staan momenteel op IAA Hannover. Bijzonder is dat deze Kia bedrijfswagens 7 jaar/150.000 kilometer garantie bieden. Maar hoe zit het met de technische specificaties?
Image
Kia EV3 in Woerden

Bekijk de gloednieuwe Kia EV3 in Woerden!

Op 18 en 19 september staat de Kia EV3 in onze showroom in Woerden. Grijp deze unieke extra kans om de EV3 te bewonderen. Schrijf je in en kom langs!