Laatste Nieuws

Klik hier om het nieuws via de E-mail te ontvangen met onze nieuwsbrief

Cashback actie verlengd! Ontvang € 1000,- terug van Opel.

Opel heeft de cashback actie verlengd! Dit betekend dat u nog steeds tijdelijk € 1.000,- van Opel Nederland op uw rekening gestort krijgt bij aanschaf van een nieuwe Opel. De actie geldt op bijna alle Opel modellen, bovenop de deal die u al bij ons heeft gemaakt.

Lees meer »


Tweedehands Opel kopen? Laat hem gratis checken bij autocentrum van Vliet.

Het Opel-occasions aanbod is, zowel online als bij autobedrijven, enorm en divers. Hoe weet je of de Opel die je koopt zo goed is als hij eruit ziet? Onderdelen, zoals de koppeling, kunnen aan vervanging toe zijn. Bij autocentrum van Vliet bieden we je een helpende hand: met de Opel Dubbelcheck laat je je tweedehands Opel gratis uitgebreid inspecteren. Zo heb jij dat stukje extra zekerheid.

Lees meer »


Opel Crossland X prijzen zijn bekend

De prijzen van de nieuwe Opel Crossland X zijn bekend. Deze ruime praktische Crossover is de vierde nieuwkomer van Opel dit jaar, van de 7 modellen die in 2017 worden geintroduceerd. De prijs begint al bij € 19.995,-, incl. BTW, BPM én afleverkosten. In juli 2017 staat dit tweede model in de X-familie, naast de Opel Mokka X in de showroom.

Lees meer »


Autocentrum van Vliet wint Opel Klanttevredenheid Award

Opel-dealer autocentrum van Vliet in Woerden en Bodegraven heeft de felbegeerde Opel Klanttevredenheid Award (OKA) in de wacht gesleept. Het bedrijf ontving deze onderscheiding naar aanleiding van de uitstekende klanttevredenheidsscore in 2016.

Lees meer »


De Opel Bedrijfswagencup voor de 6e maal in Woerden

Voor de 6e keer in 7 jaar staat de Opel Bedrijfswagencup in Woerden. Iets om erg trots op te zijn!

Lees meer »


Prijzen nieuwe Opel Insignia bekend

Opel start per vandaag met de orderintake van de nieuwe Insignia Grand Sport en Insignia Sports Tourer. Het vlaggenschip van Opel wordt leverbaar vanaf €33.695,- incl. afleverkosten. De ruime stationwagen Sports Tourer heeft een vanafprijs van € 34.945,-. Voor de zakelijke markt zijn er aantrekkelijke leasetarieven met een vanaf leasetarief van €449,- voor de Grand Sport en €469,- voor de Sports Tourer (via Opel Leasing).

Lees meer »