Reviews

Geef uw beoordeling over autocentrum van Vliet.

Woerden

Bodegraven

Beoordelingen:

Anne
14/01/2015
Sinds december 2014 ben ik de trotse eigenaar van een super mooie Opel Adam Glam (met spoiler!). Hennie Pels heeft me geweldig geholpen en de aflevering was heel leuk geregeld, met de Adam die onder een doek op me stond te wachten. Bedankt Hennie! Inmiddels rijdt zo'n beetje heel de familie in een Opel van autocentrum van Vliet, allemaal naar tevredenheid! :-)
Kruijff Koerier leendert
03/01/2015
Ik heb daar een nieuwe opel vivaro gekocht en ik moet zeggen de dagen ervoor en op de dag zelf is het echt een top bedrijf service uitleg en super goed behandeld nogmaals echt top ik was geholpen door Wesley je bent echt een top man bedankt
Daphne
29/11/2014
Na een slechte ervaring bij de plaatselijke handelaar, besloten om naar Van Vliet Woerden te gaan. Wat een verademing om goed geholpen te worden en de service te krijgen die je verwacht bij het kopen van een auto. Verkoper Ronald had een zware klus om onze argwaan weg te krijgen na het fiasco van daarvoor. Maar hij is geslaagd en we vertrokken met een super mooie en fijne en vooral eerlijke opel corsa D opc line. Bedankt voor de goede service, en die mooie bos bloemen staat nog steeds!
Jan van Steenbergen
25/11/2014
Heb 4 jaar geleden het nieuwe type Meriva gekocht. Ondanks het feit dat dit een hele fijne auto is kreeg ik enkele problemen met de ingebouwde elektronica. Deze werden steeds weer verholpen. Enkele problemen vooral met de elektrische rem kwamen enkele malen terug. Dit gaf storingen in het hele systeem. Men bleef doorzoeken naar de oorzaak. Ondanks de vele uren werk kreeg ik toen ik mijn auto weer kwam halen geen rekening maar een warme handdruk. Waar krijg je nog zo'n service. Niels Borgdorff bedankt voor alles. Ik was er stil van. Nogmaals mijn dank.
Gabe Westra
15/11/2014
Als oud Woerdenaar ben ik vandaag vanuit Arnhem naar Opelcentrum Van Vliet gereden voor een grote beurt voor mijn Opel Astra diesel. De auto is meer dan uitstekend gerepareerd, alles weer als nieuw en het kapje op de versnellingspook is weer perfect bevestigd. Een hele prettige garage, fijne receptie en vakkundige werkplaats. Jeroen: Heel erg bedankt! Vriendelijke groeten, Gabe Westra
Simran's Expeditie
07/10/2014
Rij nu ongeveer 2 maanden in de Movano L3H2.Wesley bedankt voor je begeleiding alles verliep perfect. Auto rijdt perfect en het Stoplock systeem was even wennen maar eenmaal aan gewend is niks beters voor mij. Nogmaals Wesley en van Vliet BEDANKT!!!!!!!
Chris Koeriersdiensten
22/07/2014
Inmiddels de nieuwe Opel Movano is in ons bezit en moet zeggen hij bevalt weer prima. Het is de tweede opel movano die wij in ons wagenpark hebben en heb samen met Leo Onderwater de bus samen gesteld qua specificatie's .
Anrutra
16/07/2014
Een geweldig bedrijf. Uiterst deskundig geholpen door Wesley. Een aanrader voor iedereen. Wesley je bent een topper
Couwenberg Koeriersdiensten
22/06/2014
Na de Citroen en de Pegeout heb ik nu gekozen voor de Opel, vanwege de elektronische storingen die geregeld voorkomen bij deze merken. Ik rij nu een week in de Opel, en het bevalt mij goed. De service die Autocentrum van Vliet bied, ben ik nog nergens tegengekomen. Een pluim voor Wesley. Ga zo door.
Health-4-All.
06/06/2014
Inmiddels alweer 5 Movano's verder , wat zal ik zeggen , eigenlijk alleen maar lof , Klantvriendelijk , snelle service , auto's presteren naar behoren , eventuele klachten worden vlot en naar behoren verholpen , wat mij betreft een 10 Wesley en zijn Team , ga zo door !!!!!
« Vorige
Volgende »