Bespaar tot € 5.000 per bedrijfswagen

Body

Ben jij ondernemer of heb je een non-profitorganisatie? Bij het kopen of leasen van een nieuwe, volledig emissieloze bedrijfswagen heb je recht op de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto's (SEBA). Je bespaart hiermee tot wel € 5.000 per bedrijfswagen. 2024 is het laatste jaar waarin je gebruik kunt maken van SEBA, dus kom snel langs bij een van onze vestigingen. We helpen je graag met het aanvragen van jouw subsidie.

Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s (SEBA)

Vanaf dinsdag 23 april kun jij als zakelijke rijder weer subsidie aanvragen om een nieuwe, volledig uitstootvrije/emissieloze bedrijfswagen te kopen of leasen. De subsidiepercentages variëren van 7% tot 12%, afhankelijk van de grootte van je onderneming. 

Om de subsidie aan te vragen is het belangrijk dat je nog geen definitieve koop- of leaseovereenkomst hebt afgesloten. Natuurlijk kunnen wij je volledig ontzorgen en de subsidie gemakkelijk voor je aanvragen tijdens het aankoopproces van jouw nieuwe bedrijfswagen bij Autocentrum Van Vliet. 

Koop alleen in 2024 je bedrijfswagen nog voordelig

Eén ding is zeker. Per 1 januari 2025 wordt alles anders. Subsidies en belastingvoordelen verdwijnen of worden aangepast. Het kan hierdoor lastig zijn om alles overzichtelijk te houden. Heb je behoefte aan vertrouwd advies? Download ons whitepaper, zo ben je weer helemaal op de hoogte.

Nieuws

Image
De nieuwe Citroën C3

Sneakpreview van de nieuwe Citroën C3 in Gouda

Voor het eerst in Nederland te bewonderen: de nieuwe Citroën C3. Bezoek op 23 en 24 mei onze showroom in Gouda voor een exclusieve sneakpreview. Mis deze kans niet!
Image
Tankval 32

Curieweg 9 in Alphen aan den Rijn wordt het nieuwe adres voor Peugeot en Citroën

Onze Peugeot en Citroën vestiging aan de Tankval 32 in Alphen aan den Rijn zal binnenkort verhuizen naar onze bestaande Autocentrum Van Vliet vestiging aan de Curieweg 9.
Image
De nieuwe Opel Grandland

Dit is de nieuwe Opel Grandland

Deze vernieuwde SUV is nu ook volledig elektrisch te rijden, met een indrukwekkende actieradius tot wel 700 kilometer. De Opel Grandland is binnenkort beschikbaar bij Autocentrum Van Vliet.